Foto: Paulina Szemraj. Fra konferansen "Mangfold - den nye oljen" i mai 2023.

330 mangfoldsentusiaster feiret at mangfold gir styrke!

Vi er overveldet og takknemlig for støtte, kjærlighet og engasjement rundt «Mangfold – den nye oljen!» som gikk av stabelen onsdag. Fullsatt sal med over 330 mangfoldsentusiaster en tidlig onsdag morgen, viser at vi skaper en inkluderende bevegelse som feirer at MANGFOLD GIR STYRKE!

Dyktige foredragsholdere delte av sine erfaringer og mangfoldsperspektiver.
Første ut var Norges mest kjente mangfoldekspert, Loveleen Rihel Brenna. Hun er daglig leder og grunnlegger av Seema- senter for mangfoldsledelse. Hun har ledet arbeidet med å utvikle verdens første standard for ledelsessystem for mangfold. I tillegg har hun skrevet en rekke bøker om hvordan man kan identifisere, lede og inkludere mangfold på arbeidsplassen. Hennes stemme og arbeid setter verdifulle spor.

Foto: Irene Gomnes

Chris Hovde er ansvarlig for leadership and culture lead i Telia og leverte et spennende foredrag om hvordan man gjør inkluderingsarbeid i praksis.
Alle virksomheter vi er i kontakt med sier at de er opptatt av å få til en god kultur med rom for mangfold på arbeidsplassen, men få vet hvordan de skal gå fra gode hensikter til systematisk arbeid i hverdagen. «Du trenger ikke doktorgrad for å være åpen i møter med andre. Kultur er ikke hva vi gjør, men også hva vi aksepterer», fortalte Chris i sin sterke presentasjon. Og vi kan ikke være mer enig.

Foto: Irene Gomnes

I «Rom for alle» fikk vi dratt ned fine festtaler til konkrete handlinger med våre fantastiske globale ambassadører – Anita Krohn Traaseth (Krohn) , Erik Tørnvall (Jotun), Christine Storø Bischoff (Sergel) og Yllka Neziri. Det ble en spennende samtale hvor de ulike deltagerne ga gode innspill til eget arbeid og erfaringer med inkludering i arbeidslivet fra ulike perspektiv.

Foto: Paulina Szemraj

Foto: Irene Gomnes

Hasan Haji Krohn-Olsen og Iselin Youngblom fikk salen til å koke med mangfoldslåta «Mangfold gir styrke!».

Vi er takknemlige over det flotte lagarbeidet med Sandefjord Næringsforening, Sandefjord kommune, NAV Sandefjord, Matbørsen, Kafka og alle samarbeidspartnere som heier!

Vi er stolte over å sette Sandefjord på kartet – og godt på vei til å bli Norges mest inkluderende og mangfoldige kommune.

Foto: Irene Gomnes