Morten Ness (PwC), Ole Petter Gravningen (NAV Sandefjord) og Elin Sørensen (Globale Sandefjord)

Mangfold og inkludering på alles lepper i Arendal

Aldri har mangfold og arbeidsinkludering vært på så manges lepper som under årets Arendalsuke. Vår flotte ambassadør PwC, med Morten Ness i spissen, fylte Statsraad Lehmkuhl til randen for en engasjerende paneldebatt om utenforskap. Hvordan kan næringslivet få flere i arbeid?

Globale Sandefjord og leder for NAV Sansdefjord, Ole Petter Gravningen, fikk delt av erfaringer og fikk frem at mangfold på arbeidsplassen lønner seg, og er en nødvendighet. De bedriftene som lykkes med mangfold og inkludering vil være vinnere i fremtidens arbeidsmarked.

– Flere bør gjøre som Sandefjord, sa Katinka Greve Leiner, direktør i Ferd Sosiale Entreprenører fra scenen.

Under paneldebatten bidro også Sumeet Singh Patpatia, Global Head of Diversity, Inclusion & Belonging i Schibsted, Nina Melsom, Direktør Arbeidsliv i NHO og Yngvar Åsholt, Kunnskapsdirektør, NAV. Det hele ledet av Torbjørn Røe Isaksen, samfunnsredaktør i E24 og tidligere Arbeids- og inkluderingsminister.

Takk til Universitetet i Sørøst-Norge for at vi, sammen med Internasjonale Drammen og Internasjonale Horten, fikk dele hvordan vi jobber med samskapning og samarbeid på tvers av kommune, NAV, frivillighet og næringslivet. Sammen kan vi skape en endring!

Fra venstre Emil Gottfried Bischoff og Duli Axhami (Internasjonale Drammen), Aurora Nereid (Internasjonale Horten), Philip Rynning Coker i tankesmien Minotenk og Elin Sørensen (Globale Sandefjord).