Årets mangfoldfrokost – en fullspekket, viktig og inspirerende morgen!

Vår fjerde mangfoldsfrokost «Mangfold, mot og muligheter «, i samarbeid med Sandefjord Næringsforening og Sandefjord kommune, ble gjennomført 8. mai! Nærmere 300 gjester fikk, etter en bedre frokost fra Matbørsen, servert en gode dose påfyll for både hjerter og hoder.

Dyktige foredragsholdere delte av sine erfaringer og mangfoldsperspektiver. Takk til Bård Fyhn, NHH Norges Handelshøyskole, og Noman Mubashir, journalist og programleder.

«Rom for alle» dro ned fine festtaler til konkrete handlinger med våre flotte globale ambassadører – Ole Petter Gravningen, leder NAV Sandefjord, Nancy Lystad Herz, forfatter og tidligere statssekretær i Arbeids- og inkluderingsdepartementet, og Pia Gundersen, administrerende direktør i Allegro.

Sist, men ikke minst, Fargespill Larvik. En opptreden vi sent vil glemme, og et bevis på hvordan musikk og dans bygger broer og tilhørighet.

Vi er stolte over å sette Sandefjord på kartet  og godt på vei til å bli Norges mest inkluderende og mangfoldige kommune. Sammen skaper vi en inkluderende bevegelse som feirer at MANGFOLD GIR STYRKE!

Foto: Eivind Ueland

Dyktige Bård Fyhn inspirerte mange med sitt foredrag om psykologisk trygghet: Mangfoldets grobunn!

Leder for Sandefjord næringsforening, Ingebjørg Tollnes, er en viktig ambassadør og samarbeidspartner for Globale Sandefjord – og åpnet konferansen.

Fargespill har gjennom over 20 år vist at økt forståelse og respekt for mangfoldet i samfunnet gir styrke!

Noman Mubashir hadde en sterk og viktig presentasjon om sin reise som norsk, pakistansk, muslim og homofil. «Så lett å hate».

Rom for alle. Samtale hvor ulike mangfoldstemmer inviteres til å dele sin innsikt, og skape en åpen dialog om utfordringer og muligheter med mangfoldsledelse.

Matbørsen har vært en engasjert ambassadør siden Globale Sandefjord startet opp – og passet på at ingen gikk fra konferansen på tom mage!