Fra venstre: Faten Lubani (Globale Sandefjord), Rasa Bartasiuniene (avdelingsleder på Blåveis), Kari Elisabeth Ødegården (Blåveis) og Elin Sørensen (Globale Sandefjord).

Nasjonal Mangfoldspris til Blåveis

Mangfold og inkludering kan bli vårt største fortrinn. Det er den nye oljen! Vi har alle fakta vi trenger på bordet, så hva venter vi på? Tiden er moden for å gå ut av komfortsonen og inn i fremtiden. På Mangfoldskonferansen til IMDI ble årets mangfoldsbedrifter kåret.

Mangfoldsprisen er statens utmerkelse for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet. Formålet med prisen er å fremme etnisk mangfold, bedre bruk av innvandreres kompetanse og øke rekrutteringen av innvandrere i arbeidslivet.

Blåveis ved Andebu bo- og behandlingssenter gikk av med seieren i kategorien små virksomheter, for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet.
– Avdeling Blåveis ved Andebu bo- og behandlingssenter representerer en sektor som har en høy andel innvandrere sammenliknet med andre sektorer og behovet for arbeidskraft i sektoren er økende. Vinneren jobber systematisk med å bruke innvandreres kapasitet og kompetanse, og er bevis på at selv små virksomheter kan utgjøre en forskjell og være et forbilde for andre, sier direktør i IMDi Libe Rieber-Mohn.

Gratulerer så mye til hele avdelingen Blåveis!

Kjenner du til en virksomhet som jobber godt med etnisk mangfold? Foreslå kandidater til Mangfoldsprisen 2023 her;  https://www.mangfoldsprisen.no/foresla/

Arbeids- og inkluderingsminister, Marte Mjøs Persen, om viktigheten av å jobbe både bevisst og med hjertet for å skape mangfold på arbeidsplassen.