Personvernerklæring

Innholdsfortegnelse

1. Formålet med å samle inn personopplysninger
2. Hvilke opplysninger samles inn
3. Hvordan bruker Globale Sandefjord dine opplysninger
4. Hvem deler Globale Sandefjord opplysninger med (utlevering)
5. Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)
6. Sikkerhet
7. Sosiale medier
8. Endringer
9. Dine rettigheter

1. Formålet med å samle inn personopplysninger.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, EUs forordning for personvern, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har Globale Sandefjord rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til Globale Sandefjord sine tjenesteleverandører, vil tjenesteleverandøren være databehandler for disse opplysningene.

2. Hvilke opplysninger samles inn

Globale Sandefjord behandler personopplysningene du har oppgitt, som navn, e-post og telefonnummer. For å trygge at Globale Sandefjord har korrekte opplysninger om deg kan disse opplysningene sammenholdes med eksterne databaser som for eksempel adresseregistre som er lagret på passordbelagte områder. Nettsiden vår lagrer informasjonskapsler (cookies).

3. Hvordan bruker Globale Sandefjord dine opplysninger

Globale Sandefjord bruker opplysningene for å sende deg invitasjoner, nyhetsbrev og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket.

Dersom du melder deg ut, slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven krever lagret.

4. Hvem deler Globale Sandefjord opplysninger med (utlevering)

Informasjon om ambassadørene i Globale Sandefjord ligger åpent i vår oversikt over samarbeidspartnere på nettsiden. Informasjonen dekker bedrift og kontaktperson.

Personopplysninger kan deles med Globale Sandefjord sine tjenesteleverandører. Eksempler er utvikling av digitale tjenester hos EasyWeb. Lagring av ambasadørslister på sharepoint /office 365. Etter personopplysningsloven kalles slik deling for utlevering. Da er Globale Sandefjord sin tjenesteleverandør behandlingsansvarlig, og kan behandle opplysningene dine ut fra samtykkene du har gitt.

5. Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)

Flere selskaper bidrar i å behandle medlemsopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av administrasjonen i Globale Sandefjord i henhold til databehandleravtaler med Globale Sandefjord.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

  • EasyWeb for lagring av samtykke, analyse, drift av nettsider og datasystemer mm.
  • Link Mobility AS for SMS-utsending
  • Så Lett Data As – office 365 og sharepoint (lagring av lister over samarbeidspartnere/ambassadører)

7. Endringer

Globale Sandefjord kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du få beskjed om dette via epostadressen du har registrert hos oss.

8. Dine rettigheter

Lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med Globale Sandefjord.

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til post@globalesandefjord.no og merke den med «Personopplysninger».

Vi vil oppdatere personvernerklæringen ved behov. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på vår nettside.

Kontaktinformasjon

Telefon: 400 96 879
post@globalesandefjord.no
Grunderiet, Dronningensgate 5-7, 3211 Sandefjord