Adminkit

Logo til Adminkit

Tekst: Pål Reinert Bredvei, Daglig leder, Adminkit AS

Adminkit er en verktøykasse for små og mellomstore bedrifter, som vil spare tid, få bedre struktur og få full kontroll på personal og administrative oppgaver.

Endelig – nå bygger vi de verktøyene vi selv alltid har savnet! Adminkit ble etablert sommeren 2020 og det er over 500 selskaper som har tatt oss i bruk. Adminkit som produkt skaper bærekraft i bedrifter med 1-50 ansatte.

Mangfold og integrering er en sentral bærebjelke vår strategi og vårt DNA. Vi teller i dag 12 ansatte. Ni av oss er lokalisert i Sandefjord og tre i Thessaloniki. På kontoret i Sandefjord er vi foreløpig representert med 3 ulike nasjonaliteter og ønsker oss flere.

Med våre internasjonale ambisjoner vil mangfold være sentralt for å bygge en sunn og innovativ bedriftskultur. Det er også en forutsetning for at Adminkit skal kunne utvikle et produkt som har verdi og bred attraktivitet i et fragmentert massemarked internasjonalt.

Globale Sandefjord er stolt av å ha Adminkit medhttps://adminkit.no/ på laget. Bli bedre kjent med dem her: https://adminkit.no/