BRO reklame

Logo til BRO reklame

Tekst av: Therese Brokhaug Romnæs, Digital rådgiver / Grafisk designer

BRO reklame er et reklamebyrå som holder til i hyggelige lokaler på Torp Panorama i Sandefjord. Vi kaller oss BRO-byggere, fordi vi hjelper kundene å bygge BRO mellom idé og virkelighet. Vi er endringsdyktige til markedet ved kontinuerlig å tenke nytt. BRO reklame består av en flott gjeng med mange års erfaring fra yrkeslivet og med bred fagkunnskap innenfor vårt arbeidsfelt.

VÅRE FAGOMRÅDER

RÅDGIVNING – DESIGN – SOSIALE MEDIER – WEB – TRYKK

BRO reklame jobber med et bredt spekter av oppgaver. Uansett problemstilling, så kreves det kreativitet og evnen til å sette seg inn i kundens behov. Med ulik bakgrunn i forhold til utdanning og arbeidserfaring, har vi god forståelse for hva kunden ønsker.

Vi tilbyr digital markedsstrategi og publiseringsplaner til bedrifter. Enten som din SoMe-ansvarlig, med råd, oppsett, innhold og publisering på disse kanalene. Eller så gjør vi gjerne hele jobben for deg, så du kan fokusere på andre ting! Ønskes det enkle landingssider, websider eller nettbutikk, så bistår vi hele prosessen hvis ønskelig, med skisser, koding, utforming og lansering. Vi kan også sørge for å holde websiden kontinuerlig oppdatert, for deg.

Det trykte mediet går aldri helt av moten, til tross for en digitalisert verden. Med lang erfaring innen trykte medier gir vi din bedrift råd slik at du får det produktet du ønsker. Vi kan levere løsninger til våre kunder uavhengig av om fokuset ligger på pris, levering, miljøsertifisering eller om det er trykt i Norge.

LÆRLINGBEDRIFT

Vi er stolte av å ha flotte lærlinger! Disse tilfører masse – både faglig og sosialt. I tillegg føles det godt å ha kunnet gi unge mennesker starthjelp til arbeidslivet.

DELE VÅR KOMPETANSE

Vi har i flere år vært bidragsytere til Start i Vestfold. Årlig holder vi kurs for å hjelpe gründere og styrke deres kompetanse. Det er viktig å dele av kunnskapen, synes vi.

Globale Sandefjord er stolt av å ha BRO reklame som ambassadør for prosjektet: Se Globale Sandefjords flotte ambassadørdiplom som BRO reklame har designet her: https://www.facebook.com/110502780719880/videos/1141533079583348