GET Academy 

Logo til GET Academy 

-vi kobler unge voksen som har tenning for koding med bedrifter som har behov for IT-utviklere. Uavhengig av bakgrunn.  

GET Academy er en non-profit/ideel organisasjon som setter seg et mål å finne de aller beste talentene for koding/programmering, helt uavhengig av bakgrunn og erfaring, og gi disse en turboutdanning som fører til jobb. Studentene lærer grunnleggende programmering og får også annen nøkkelkompetanse. I siste del av løpet kan deltagerne søke om praksis i bedrift. Konsulentavdelingen GET Academy Solutions gir mulighet for dem som ikke får praksisplass i ordinær bedrift.

Skolen er åpen for alle
For opptak til GET Academy er det ingen formelle krav. Her fokuserer vi mer på innsats og villighet til å forbedre seg, enn hvor rask faglig progresjon man har.  Vi tror sterkt på at tenning, motivasjon og growth mindset (vekstmentalitet) kombinert med styrkebasert tilnærming til læringen, er det som skal til for å lykkes. Derfor har vi nøkkelkompetanse som fag i tillegg til IT-utvikling.

Historien om GET Academy
GET-Academy kom i stand etter et samarbeid mellom Eskil Domben og Terje Kolderup i «Kunnskapstrening IT». Dette var et prosjekt der Universitetet i Stockholm hadde en hypotese om at gamere har smarte læring- og problemløsningsstrategier. Gjennom dette arbeidet kom tanken om å starte en skole basert på noen av de samme ideene. GET Academy AS ble startet i 2016 av Geir Sollid, Eskil Domben og Terje Kolderup. Mens Geir og Eskil hadde jobbet med å fremme nøkkelkompetenser i skolen, hadde Terje jobbet som IT-utvikler og lærer. En uavhengig skole for IT-utviklere lot alle tre fremme det de brenner aller mest for – og vise en annen måte å drive skole på, med mål om å inspirere til endringer også i det offentlige skolesystemet på sikt.

Følg oss gjerne på sosiale medier:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Vi er stolte over å ha GET Academy med som ambassadør – les gjerne mer om dem her; https://getacademy.no/