Jotun

Logo til Jotun

Foto: Globale Sandefjord var så heldig å få møte Jotuns mangfoldsleder, Anja Allouni, i høst. Se HER!
Tekst: Jotun

I mer enn 90 år har Jotun vernet verdier – fra ikoniske bygninger til vakre hjem, på tvers av et bredt spekter av bransjer innen fire segmenter: Decorative Paints, Marine Coatings, Protective Coatings og Powder Coatings.

Som nummer én i verden innen skipsmaling, og en ledende trendsetter innen fargetrender for maling, kombinerer Jotun høy kvalitet med kreativitet og innovasjon. Ved å investere i mennesker og kultur, bygge langsiktige relasjoner og få førstehåndskunnskap om kundens behov, har Jotun vokst til et globalt selskap. I dag jobber nær 10 000 ansatte fra 87 nasjonaliteter på tvers av Jotuns 67 selskaper og 38 produksjonsanlegg over hele verden.

Mangfold og integrering er viktig for Jotun av flere grunner. Det er en del av våre verdier å respektere og sette pris på ulikheter hos hverandre. Vi mener også at mangfold blant våre ansatte er essensielt for å sørge for bærekraftig utvikling av Jotun. Vi jobber med mangfold på alle nivåer i vår organisasjon slik at vi blir bedre rustet til å utnytte vårt potensiale og forstå våre kunder bedre. Hva gjelder etnisk mangfold så er dette en viktig del av å kunne drive et globalt hovedkontor i Sandefjord. I tillegg kan vi ikke la etnisk bakgrunn, studiested eller språkkunnskaper begrense oss når vi skal finne den beste kompetansen. I Sandefjord har vi ansatte med 35 forskjellige nasjonaliteter, og vi har flere ansatte som er norske med flerkulturell bakgrunn.

Globale Sandefjord er stolt av å ha Jotun med som ambassadør. Bli bedre kjent med dem her: https://www.jotun.com