Jorunn Ekornåsvåg, regionsdirektør Sør-Øst i Manpower og Kari Andreassen, Distriktssjef. Bildet er tatt i forbindelse med at Manpower ble kåret til Årets bemanningsbyrå.

Manpower

Logo til Manpower

Tekst av: Manpower

Manpower er ledende i Norge og verden innen bemanningsløsninger. Vi har lokalkontorer over hele landet, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. og over 200 engasjerte bemanningskonsulenter – lokalt, regionalt og nasjonalt.

Manpower har satt FNs bærekraftsmål og mangfoldsarbeid på agendaen.  Vi har signert FNs Global Compact, basert på ti prinsipper knyttet til områdene menneskerettigheter, arbeidslivsstandarder og miljø- og antikorrupsjon. Med dette har vi forpliktet oss til å støtte og verne om internasjonalt anerkjente menneskerettigheter, samt påse at vi ikke medvirker til brudd på noen måte. 

Arbeid er en stor del av menneskers hverdag og identitet. En inspirerende arbeidshverdag er en viktig trivselsfaktor, ikke bare på arbeidsplassen men også i livet generelt. Som en av Norges største arbeidsgivere har vi et stort ansvar. Hver eneste dag sikrer vi i Manpower en rettferdig og givende arbeidshverdag for flere tusener av nordmenn. Dette er et ansvar vi tar på alvor! Vi ønsker å bidra til et rettferdig og inkluderende arbeidsliv, men plass til alle.

Globale Sandefjord er stolt av å ha Manpower som ambassadør.  Du kan lese mer om samarbeidet med Manpower her; https://www.manpower.no/kund/nor/nyheter/nyheter/pressrelease/mangfold-er-et-konkurransefortrinn-3115528