People Vestfold & Telemark

Logo til People Vestfold & Telemark

Foto; Globale Sandefjord i møte med seniorrådgiver, Ole. P. Christensen og daglig leder og eier, Øivind Næss.
Tekst; Øivind Næss, People Vestfold & Telemark

People Vestfold & Telemark er en komplett tjenesteleverandør innenfor rådgivning, rekruttering, konsulenttjenester og bemanning. Vi er et team med lang ledererfaring fra næringslivet, med kompetanse fra mange fagområder. Vi kjenner derfor utfordringene og behovene bedriftene har.

Rådgivere i People Vestfold & Telemark er ærlige, respektfulle, kunnskapsrike og ydmyke i vårt møte med bedrifter og kandidater, og gjør vårt ytterste for at både arbeidsgiver og kandidater skal få en så god behandling og oppfølging som mulig.

Hvorfor er mangfold viktig for oss? 
Vi i People Vestfold & Telemark er opptatt av å finne de beste kandidatene til en stilling. Gode kandidater med en annerledes livshistorie og kultur blir gjerne oversett i rekrutteringsprosesser, selv om de er godt kvalifiserte og ofte langt mer motiverte enn andre jobbsøkere. Det er uforståelig for oss at «trygge» valg skal styre ansettelser, fremfor riktige valg.

Mangfold for oss er verdiskapning, både mht lønnsomhet, kompetanseutvikling, kulturbygging og trivsel. Forskning fra bl.a McKinsey viser at selskap med høy grad av mangfold hos arbeidstakerne er mer innovative, kreative og bedre på problemløsning.
Vi er derfor stolte av å ha inngått en samarbeidsavtale om mangfold og inkludering med Globale Sandefjord, og gleder oss til i sammen å være med på å skape forståelse for viktigheten av å tenke mangfold fremfor homogenitet.

Globale Sandefjord er stolt av å ha People Vestfold & Telemark med som ambassadør. Bli bedre kjent med dem her: https://www.peoplevt.no/