Sandefjord Akademi

Logo til Sandefjord Akademi

Tekst av: Sandefjord Akademi

I hjertet av Sandefjord ligger Sandefjord Akademi, en privat skole som utdanner hud- og kroppsterapeuter, fotterapeuter, makeup-artister og kosmetiske sykepleiere. Vi tilbyr fulltids-, samlingsbaserte og nettbaserte kurs. Vi tilbyr også andre kurs innen de ulike fagområdene.

Grunnleggeren av Sandefjord Akademi, Grethe Norvoll, flyttet til Sandefjord i 2019. Hun er utdannet lærer med en bachelorgrad i helse og oppvekst og en mastergrad i yrkespedagogikk. Hun er opptatt av å drive en skole med et høyt faglig nivå innen hud- og kroppsterapi, fotterapi, makeup og kosmetisk sykepleie. Derfor er hun ekstra stolt over at Sandefjord Akademi er godkjent av de mest prestisjefylte internasjonale godkjenningene Itec og Cidesco.

Sandefjord Akademi som samfunnsaktør:  

Sandefjord Akademi viser en lidenskap som går utover det forventede, da vi er mer enn bare en utdanningsinstitusjon. Vi tror på å være en aktiv deltaker, en formidler av endring og en sterk samfunnsaktør. Vårt engasjement strekker seg langt utover klasserommet, og vår visjon er å bygge broer som fører til en lysere fremtid for oss alle. Sandefjord Akademi er mer enn bare en skole. Vi er en drivkraft for vekst, inkludering og samfunnsansvar.

I en tid hvor samarbeid og medmenneskelighet betyr mer enn noensinne, har Sandefjord Akademi påtatt seg rollen som en sterk samfunnsaktør gjennom sitt engasjement med organisasjonen Servants For Humanity. Vår visjon går utover mer enn utdannelse; vi er også inkluderende. Vi er med på å bygge fundamentet for en bedre fremtid – en fremtid preget av medfølelse, respekt og likeverd. Et tett samarbeid med Globale Sandefjord vil bidra til at Sandefjord Akademi kan jobbe enda mer systematisk med inkludering og mangfold i lokalsamfunnet.

Opplev omsorgsfulle behandlinger hos Sandefjord Akademi Hudpleie og Fotterapiskole:

Hos Sandefjord Akademi Hudpleie og Fotterapiskole tror vi at velvære og omsorg er grunnleggende rettigheter som alle fortjener å nyte godt av. Derfor er vi stolte av å introdusere vårt hjertevarmende initiativ: «Velvære for Alle.» Dette programmet er utformet for å tilby kvalitetsbehandlinger til redusert pris, slik at de som ikke har råd til dyre behandlinger kan få den behandlingen og omsorgen de fortjener av våre elever som er under opplæring.

Sandefjord Akademi har som mål å skape et inkluderende miljø. Denne visjonen om å skape et inkluderende rom der alle elever føler seg verdsatt, hørt og respektert, går utover bare ønsket om å skape et hyggelig miljø. Det handler om å skape en nødvendig betingelse for at elever kan oppnå suksess i sin utdanning. Når de føler seg trygge og akseptert, kan de utforske, feile, lære og vokse uten frykt for kritikk eller avvisning. Dette legger grunnlaget for en dyptgående læringserfaring der de virkelig kan trives og blomstre.

Vi er stolte over å ha Sandefjord Akademi som global ambassadør. Les gjerne mer om dem her: www.sandefjordakademi.no