STUDIO L

Logo til STUDIO L

Studio L er en komplett hudpleiesalong som ble startet i 2019 av Lena Berisha Baumann.

Lena har opprinnelse fra Kosovo og kom til Norge som krigsflyktning på slutten av 90-tallet. For Lena er det å få være ambassadør for Globale Sandefjord en stor ære og føles nærmest som et kall. Hun ønsker å fremme og vise ansiktet bak mange gründere med utenlandsk bakgrunn.

Studio L er lokalisert i hjertet av Sandefjord sentrum. En gjeng med 5 ansatte – med god spesialisering innen områdene Hud – Bryn – Vipper – Negler & Kropp.

-Vi elsker det vi gjør. Det synes i vårt arbeid og kan merkes i vår salong, forteller Lena.
Vår måte å jobbe på er å levere gode resultater og en god opplevelse av et besøk hos oss, danne gode relasjoner til våre kunder som vi vil skal vare.

Bedriften er opptatt av gode grunnpilarer der alle er inkludert i avgjørelser, utvikling og fremtidsvalg. Januar 2023 startet vi et eget kursakademi, Studio L Akademiet, der vi lærer opp andre som har lyst til å ta steget inn i hud & beauty-bransjen. Vi er flere fra salongen som holder kurs og dette er noe vi ønsker å satse videre på.

Studio L gleder seg stort til å få være med videre – og Globale Sandefjord er stolte over å ha Lena og gjengen med som ambassadører.
Les mer om Studio L her; https://www.kostudiol.no/om-oss/